Terex Cedarapids factory and manufacturers | Haocheng
Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Terex Cedarapids

Pondok Description:

HCMP Foundry boga lengkep gambar na mastikeun matak dimensi na premium kualitas bagian maké bener jeung nyadiakeun suku cadang di handapeun 9001 Systems Quality ISO. Urang bisa nyadiakeun model kieu, PLS milih pangabutuh anjeun!


jéntré produk

Tags produk

HCMP ngagantian Bagian pikeun Terex / Cedarapids Cone Crushers

HCMP Foundry boga lengkep gambar na mastikeun matak dimensi na premium kualitas bagian maké bener jeung nyadiakeun suku cadang di handapeun 9001 Systems Quality ISO. Urang bisa nyadiakeun model kieu, PLS milih pangabutuh anjeun!

Rollercone Range - RC36 / RC45 / RC45-II / RC54 / RC54-II / RC60 / RC66 / RC45III

MVP Range -MVP280 / MVP380 / MVP550

Bagian Crusher Di antarana: 

 Mantel / movable liner ring Seal  

 Kerung / Saeful liner bushing  

 Upper pigura Washer

 Handap pigura plat panutup Conehead  

 ring Toel / ngaduruk ring kotakna panangan tameng

 cap mantel                     

 aci utama                     

 Counter panangan aci tameng                         

 aci Stud                         

HCMP bagian Kauntungan: 

 hirup maké panjang pikeun bagian maké, OEM kualitas bahan baku.

 waragad maké handap.

 kualitas garansi 100%

 waragad pola bébas

 jasa aftersales alus 


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 
    WhatsApp Online Chat!