We bantuan donya akeh wiwit 1983

Babagan awake dhewe

WE ARE PROFESSIONAL nyandhang PARTS & spare parts Produsen FOR THE MINING & ongko industri, ulang METAL lan CONSTRUCTION INDUSTRIES.

SHANGHAI HAOCHENG MACHINERY PARTS CO.,LTD

iku salah siji sing paling profesional nyandhang lan spare parts Produsèn lan distributor kanggo Mining Agrégat Industries, Metal Recycling lan Machinery Construction. pengecoran kita bisa matak nyandhang & spare parts saka 1kgs kanggo 10,000kgs ing macem-macem sing godhongé amba saka baja dhuwur manganese, materi wesi Chrome dhuwur, lan bagean panggantos saka account crusher misuwur. pengecoran kita dumunung ing provinsi Zhejiang, wilayah pengecoran: 25000 meter persegi, 300 buruh profesional, kapasitas Produksi: 15,000tons saben taun.

Napa Pilih kita

PARTS POPULER

Yen sampeyan perlu solusi industri ... We kasedhiya kanggo sampeyan

We nyedhiyani solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Kita profesional tim dianggo kanggo nambah produktivitas lan biaya efektifitas ing pasar

Contact Us

Tampilan Online Chat!