Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

Rreth nesh

Ne jemi profesionistë PJESË veshin dhe pjesë këmbimi prodhues për minierat dhe agregate Industires, metal riciklimin dhe industrinë e ndërtimit.

SHANGHAI HAOCHENG MACHINERY PARTS CO.,LTD

është një nga veshin dhe pjesë këmbimi më profesionale prodhues dhe distributor për minierat dhe agregatit Industries, metal riciklimin dhe makinerive të ndërtimit. shkritore jonë mund të hedhin veshin dhe pjesë këmbimi nga 1kgs në 10,000kgs në një shumëllojshmëri të gjerë të çelikut të lartë mangan, materiale të lartë kromit hekur, dhe pjesë këmbimi të markë e famshme polic. shkritore jonë është e vendosur në provincën Zhejiang, zona shkritore: 25000 metër katror, ​​300 punëtorë profesional, prodhimet Kapaciteti: 15.000 ton në vit.

pse na zgjodhet ne

PJESË POPULLOR

Nëse keni nevojë për zgjidhje industriale ... Ne jemi në dispozicion për ty

Ne ofrojmë zgjidhje të reja për përparim të qëndrueshëm. Ekipi ynë profesional punon për të rritur produktivitetin dhe kosto efektivitetit në treg

Na kontaktoni

WhatsApp Online Chat !