Ne të ndihmuar bota në rritje që nga viti 1983

kapaciteti i trajtimit të ngrohjes

er
LQ
y

Trajtimit të ngrohjes
6sets furre ngrohje trajtimit të gazit natyror;
Hekurudhor montuar reclaimers janë përdorur gjatë ngarkimit, shkarkimit dhe mbushjen e ujit, e cila siguron shpejtësinë e mbushjes së ujit dhe besueshmërinë e cilësinë e produktit.
Furre trajtimi i ngrohjes i instaluar në anën e pishinë shuarje e cila siguron që të përdorin vetëm 35 shpejtësinë e dytë të produkteve të "hyjnë ujë. Madhësia Pishinë shuarje është 20M x6M x6.5M të cilat sigurojnë që të ketë ujë të mjaftueshëm, kur shuarje.
sistemet uenching: ujin në një cikël të mbyllur të pajisur me kulla e ftohjes, është e kursimit të ujit dhe për të siguruar cilësinë e hedh.WhatsApp Online Chat !