Ние им помагаме на светот расте од 1983 година

капацитет термичка обработка

er
LQ
y

Термичка обработка
6sets печка природен гас термичка обработка;
Железнички монтирани reclaimers се користи за време на утовар, истовар и полнење со вода, кој гарантира брзината на полнење со вода и сигурноста на квалитетот на производот.
Термичка обработка печка инсталиран на страната на калење базен кој гарантира да се користи само 35 секунда брзината на производите кои влегуваат вода. Големина на калење базен е 20 милиони X6M x6.5M со кои се обезбедува да се има доволно вода кога калење.
uenching системи: Водата во затворен циклус опремени со ладење кула, што е заштеда на вода и да се обезбеди квалитетот на кастинг.WhatsApp Онлајн Chat!