Urang mantuan dunya tumuwuh saprak 1983

Tentang Kami

Kami profésional ngagem bagian & suku cadang produsén keur tambang & agrégat INDUSTIRES, ngadaur mulang logam jeung konstruksi industri.

SHANGHAI HAOCHENG MACHINERY PARTS CO.,LTD

mangrupa salah sahiji anu pang profésional maké jeung suku cadang produsén sarta distributor pikeun Pertambangan & agrégat Industries, Metal daur ulang tur mesin Konstruksi. foundry urang bisa matak maké & suku cadang ti 1kgs mun 10,000kgs dina rupa lega baja tinggi mangan, bahan beusi Chrome tinggi, sarta bagian ngagantian sahiji merk crusher kawentar. foundry urang aya di propinsi Zhejiang, wewengkon foundry: 25000 méter pasagi, 300 pagawe profésional, kapasitas Productions: 15,000tons per taun.

Naha Pilih Us

bagian POPULAR

Lamun perlu solusi industri ... Urang nu sadia pikeun anjeun

Urang nyadiakeun solusi inovatif pikeun kamajuan sustainable. Tim profésional kami jalan pikeun ngaronjatkeun produktivitas jeung ongkos efektivitas dina pasaran

Taros Kami

WhatsApp Online Chat!